דנה ל

מעבר דירה משמורת משותפת

אני והגרוש שלי במשמורת משותפת וביחסים לא טובים. אני סובלת מהתעללות נפשית ממנו וגם ילדיי. ילדיי בני 7 ו 8 ושנינו גרים בחיפה. אני מעןניינת לעבור דירה בשכירות לטירת הכרמל, מרחק 8.5 קמ מחיפה ולהעביר את הילדים בית ספר לאותו מקום שאגור. אבי קיבל אירוע מוחי ואני צריכה להיות ליד ההורים שלי ולעזור לאימי. ברור לי מראש שהוא יתנגד. האם בית משפט יאשר את זה ? מה צריך לעשות כדי לקבל אישור.

עו"ד שמעון צור

דנה בוקר טוב, מאזור חיפה לטירת הכרמל זה אפשרי רק צריך לעשות זאת נכון. יש לקחת בחשבון נושא בתי הספר והמרחק שנקבע בהסכם ביניכם. מציע להתקשר אליי בכדי שאשאל עוד מס' דברים. 050-8461977.