קבלת אזרחות לאחר 3 שנעם גרין כארד - פורום דיני ארה"ב - מעמד אישי

שאלה חדשה
  • אלי

    נשלח ע"יאלי 11:24, 11 ביוני 2014

    שלום אני אזרח אמרקאי ואשתי קיבלה גרין כארד לפני 3 שנים.(הילדים אזרחים בגללי) אחרי שקיבלנו את הגרין כארד טסנו לשנה. לא הסתדר וחזרנו לארץ לקצת פחות משנה ולפני שעברה שנה מחוץ לאמריקה טסנו לשבועיים. אחרי זה היננו עוד פחות משנה וטסנו לשבוע. אנחנו חוזרים לאמריקה שוב אחרי ש ב3 שנים היינו שנה בחו"ל ושנתיים בארץ אם הפסקות. קניתי בית בשבילנו בחו"ל ושילמנו מסים בחו"ל יש לאשתי שם חשבון בנק. השאלה האם אפשר מיד להגיש בקשה לאזרחות או שצריך לחכות עוד זמן ל3 שנים? עוד שאלה כמה זמן מאז הגשת הבקשה עד קבלת אזרחות? תודה מראש.

    השב
  • מנהל הפורום:דפנה זיס - משרד עו"ד

    דפנה זיס, עו"ד, מנהלת הפורום,מנהל הפורום

    15:41, 12 ביוני 2014

    שלום אלי,
    כל מקרה נבדק לגופו והכל תלוי גם באיזו מדינה אתה מנהל את הליכי ההגירה בארה"ב. אני מציעה לך לפנות לחידוש ההליכים שם ולבדוק האם ניתן לזרז אותם.
    בהצלחה,
    דפנה זיס, עו"ד, מנהלת הפורום

    תגובה

הפורום עוסק בסוגיות מעולם דיני המשפחה בעלות זיקה למדינות ארה"ב. מה קורה במקרה של גירושין כאשר אחד הצדדים נשאר בחו"ל והצד השני חוזר לישראל? גירושין, מזונות, חטיפות ילדים ותיקים המתנהלים בחו"ל או בעלי זיקה למדינות ארה"ב - מה הדין האמריקאי במקרים אלו וכיצד פועלים? כאן הכתובת לשאול ולהתייעץ לגבי הליכים אלו.