אלי גני

מעוניין לתבוע את בוקינג על הטעיה בתמונות ואי מתן תמיכה על חיוב שבוצע על הזמנה שבוטלה

עשיתי הזמנה דרך בוקינג ל3 לילות במלון בקופנגן תאילנד. כשהגעתי למקום ביקשתי לראות את החדר. אחרי שראיתי שהתמונות לא תואמות והכל מלוכלך והבריכה ירוקה החלטתי לא להישאר. ביטלתי את ההזמנה באתר וגם פרונטלית מול נציגי המלון שאישרו לי שהכל בסדר והעסקה בוטלה. ווידאתי שכל טפסי אצלהם נקרעים ונזרקים לפח ולא השארתי פרטי אשראי. כשחזרתי הביתה ראיתי חיוב מהם על כל ה3 לילות. כשפניתי לבוקינג, נאמר לי שזאת המדיניות ולא ניתן לבטל. ראשית, זה לא מה שנאמר לי במלון. שנית, לא ייתכן שחברה כמו בוקינג תתן במה לרמאות מסוג פיתוי ע״י תמונות לא אמיתיות ומצג שווא, תחת הפלטפורמה שלהם ותגבה אותה לאחר מכן.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מה השאלה?