מריה

ערעור על דוח עבירת תנועה בלונדון

שלום, נהגתי בלונדון ברכב שכור וקיבלתי דו"ח עבירת תנועה על עצירה במקום האסור. חברת השכרה שילמה עבורי את הדוח וחייבה אותי. אבל אני רוצה לערער על הדוח, כי עצרתי ממש לכמה דקות רק כדי לעזור לילד נכה שהיה איתי באוטו. האם דבר אפשרי ומה התהליך

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מריה, שלום רב, השאלה אם ניתן לערער על דוח תנועה בלונדון בכלל, ואם הסיבה לכך שעצרת ב"אין עצירה" יכולה להיות בסיס לערעור בפרט, צריכה להיות מופנית לעורך דין אנגלי, אבל אין כלל ספק שעלויות הטיפול בערר כזה (כאשר את נמצאת בארץ) אינן פרופורציונליות