אריה

דו"ח מהירות בוינה, אוסטריה

קיבלתי דו"ח בכביש הכניסה לוינה ממצלמת מהירות הדו"ח נשלח בדואר אחרי שלשה חודשים במכתב שעבר עליו כמעט שבועיים מלאים באזהרה לתשלום תוך שבועיים כמובן שלא הספקתי לשלם בזמן א. האם יש דרך לדבר איתם על אפשרות להוריד את הריביות פיגורים ב. מה יקרה אם לא אשלם את הדו"ח

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אריה, שלום רב, אני מציע לך לשלם את הדוח. כדאי שתנסה ותכתוב לגורם שהוציא את הדוח בקשה לביטול תשלומי פיגורים. על כל פנים, העלויות אינן מצדיקות, לדעתי, טיפול משפטי בעניין.