בעז גדסי

תביעה קטנה נגד חברת בוקינג

הגענו למלון בניס בצרפת דרך בוקינג וגילינו שכל אזור הכניסה למלון והגינות בכניסה למלון נמצאים תחת שיפוצים כבדים חפירות ועבודות תשתית וכו.. וכל זאת בניגוד גמור למצג ולתמונות שהוצגו באתר בוקינג . המלון והאתר לא טרחו לעדכן כלל בדבר העבודות המתבצעות באתר ולמעשה הציגו מצג מטעה. יודגש כי מדובר בעבודות תשתית שהחלו לפני זמן משמעותי וגם יימשכו עוד זמן רב ! בקשתינו לביטול העסקה ועזיבת המלון למחר ב בוקר נענתה בשלילה היות והעסקה בוצעה על בסיס non rufundable. בהמשך לכתבה בעיתון גלובס מ 27/5/2018 הבנתי כי קיימת פסיקה המאפשרת הגשת תביעה נגד בוקינג בארץ. האם אכן כך? קישור לכתבה- https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001238134

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

בעז, שלום רב, אכן אפשר לתבוע את בוקינג בבית משפט בארץ, אבל צריך למסור את כתב התביעה בהולנד. כדי למסור את כתב התביעה בהולנד צריך לקבל קודם רשות מבית המשפט להמציא את כתב התביעה מחוץ לישראל, ואז למסור אותו, מתורגם.

בעז גדסי

בענין תביעה בבית משפט לתביעות קטנות מסירת כתב התביעה בהולנד באנגלית או בהולנדית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

בעז, שלום רב, תלוי בהוראות בית המשפט, אבל בכל מקרה התרגום (גם של כתב התביעה וגם של ההחלטה המרשה להמציא אותו מחוץ לישראל) צריך להיות מאושר על ידי נוטריון