אלי אייל

תביעה על ביטול טיסה בעקבות הקורונה

הזמנתי טיסה של אייר-מלטה דרך אתר טיסות יווני. הטיסה בוטלה (לא קיבלתי הודעה רשמית רק באתר רשום) ולבקשת ההחזר הכספי שלי הופניתי ע"י מלטהאייר לאתר שדרכו הזמנתי והאתר עצמו הגיב שאין אפשרות להחזר כספי מחברת התעופה (רק הציעו שהם מצידם ידחו את הטיסה למועד אחר כשההפרשים עליי..) . האם יש לי אפשרות לתבוע ישירות את מלטהאייר כנותן שירות (יש מייצג בארץ) או רק את האתר המתווך? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אלי, שלום רב, בהנחה שהכרטיס על שמך אתה רשאי לתבוע את אייר מלטה ישירות. אני מציע לך לכתוב לנציגם בארץ, יש סיכוי שזה יספיק.