נטלי שטרן

התפטרות כדין פיטורין

שלום, הנני עובדת כ 5 שנים באותה משרה. מצוייה כעת בחלת עד אמצע יוני(3 חודשים)הנני מבקשת להתפטר מסיבות שלטעמי יש לראות בהם התפטרות כדין פיטורין שכן במהלך ינואר ופברואר ומחצית מרץ(טרם תק הקורונה והיציאה לחלת) לא הופרשה לי הפנסיה ויובהר החלק שלי ירד מהתלוש אך המעסיק לא הפריש את החלק של וגרוע מזה הנל לא הופקד בחשבון הפנסיה אלא רק ירד ממניי . בנוסף קיימים הפרשים בגובה של כ 20000 שנבעו מטעות בחשוב הפנסיה ולמרות שהמעסיק הסכים לחישוב ההפרשים ולמרות התחייבותו להשלים כבר שנה וחצי שאינו משלים הנל . אבקש להבהיר כי התנהלות זו ממשיכה כבר כמה חודשים כך למשל רק בחודש פברואר קיבלתי את ההפרשה לפנסיה בגין חודש דצמבר ועניין זה חזר חלילה במועדים נוספים. האם אוכל להתפטר מסיבות אלה ויראו בכך התפטרות כפיטורין היות ומבקשת למצות את זכוייותי הפנסיוניות ולשם כך לסיים את יחסי עובד מעביד

עו"ד אורנה שמריהו

ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי בנושא ובנוס, טרם ההתפטרות עליך ליתן למעסיק את האפשרות לתקן את ההרעה בתנאי עבודתך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה