דמיטרי

העברת כספים מחו"ל לישראל

לפני כשנתיים וחצי העברנו כסף לצ'כיה לצורך רכישה ושיפוץ דירה. לפני זמן קצר הדירה נמכרה ואנחנו רוצים להחזיר את הכסף לארץ. חשוב לציין שהפרויקט ספג הפסדים. האם במקרה הזה יכולים לדרוש מאיתנו לשלם מס על הכנסת הכסף לארץ?

עו"ד איתי ברכה

דמיטרי שלום, ע"פ מה שאתה מתאר, לא תצטרכו לשלם מס על העברת הכספים. עם זאת, עליכם להגיש דיווח מסודר לרשויות המס בישראל ולאחר מכן, להתמודד מול הבנק לקבלת אישור לקבל את הכסף. מוזמן לפנות אלינו לשם הגשת הדו"ח והליווי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון