משפטי– זאפ
משפטיפורומיםארנונהביזיון כבוד אזרח וותיק

מנהלי הפורום

עו"ד יצחק יונתן

עו"ד יצחק יונתן

מנהל תחום ארנונה, עו"ד יונתן יצחק הנו בעל ותק וניסיון של 15 שנים בטיפול בחיובי ארנונה של עסקים, הגשת השגות, עררים ועתירות מנהליות בתחום המיסוי המוניציפאלי בכלל ובפרט בנושא ארנונה עירונית.

0554304340
חזרה לפורום

ביזיון כבוד אזרח וותיק

ר.מ
ר.מ.

זה ארבעה חודשים שארנונה קריית שמונה שללה את זכאותי להנחת גמלאי (או אזרח וותיק) מאז שעברתי להתגורר בקריית שמונה. כאשר גרתי בחיפה , במשך 5 שנים ניתנה לי זכאותי להנחת אזרח וותיק , הנה כי כן הנני כבר בת 67. הסיבה לסנקציה המשונה שהטילה עלי פקידת הארנונה המקומית היא סירובי לדרישת הרשות המקומית לעיין בחשבונות הבנק שלי (????) מה זה בכלל עניינם? מה יש לרשות המקומית לחטט בחשבונותיי ? מה הם מחפשים? מה זה עניינו של פקיד רשות מקומית אם אני קונה לבוש תחתון ב"אפרודיטה" או נניח משלמת אפילו חס ושלום לפסיכיאטר? או נניח מכלה כספי בבתי מלון, מה זה עניינה של הרשות המקומית?!!!, מה לרשות זו לפשפש בחשבון הבנק שלי? שאלתי היא, האם הדרישה החולנית הזו שברור שמבזה כבוד כל אדם, האם יש לה בסיס בחוק? כי אני רוצה לתבוע על דרישה שאדם סביר ברור שלא יעמוד בה. הנימוק של פקידת הרשות המקומית היא שיש הרבה גמלאים שמרמים, נניח שיש , אז בגלל זה עלי להתבזות? האם זה מותר לרשות המקומית?