צח

התנגדות לממ"ד - שכן בריון

שלום רב, לנו דירת קרקע (מתוך 2 קומות) והשכן מלמעלה קנה את הדירה בתור דירה להשקעה והוא מעוניין לבנות. בהתחלה רצה לבנות על הגג שלנו, אך מכשביקשנו תוכנית בניה לא סיפק אותה ולא שמענו ממנו. היום נכנס שיגעון חדש - ממ"ד. לדירה שלנו ישנה חצר מגודרת בהסכמה של שנים עם כל השכנים, אך היא אינה צמודה בטאבו. הוא מעוניין להרים עמודים מול חדר שינה מרכזי, בתוך הגינה ולבנות ממ"ד. הוא מסתובב עם תוכנית בנייה כלשהי ומנסה להחתים שכנים אבל הם בינתיים לא חותמים. מה הדרך היעילה ביותר להתנגד לו? הוא נוהג בבריונות ודורש שנחתום.

עו"ד עמנואל סולומונוב

שלום, בבוא היום ובמידה והתכנית תוגש עליכם להגיש התנגדות לועדה המקומית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה