רות

בניה - משרד התחבורה כביש 38

שלום . אנו גרים בשכונה פרטית כאשר בגבנו זה הכביש הראשי כביש 38. משרד התחבורה טוען כי יש לו זכויות לבנות מחלף בכביש זה מה שגורם לאיכות ירודה של דיירי השכונה מכיון זה. מה הזכויות שלנו?

עו"ד עמנואל סולומונוב

שלום, על מנת לדעת מהן זכויותיכם יש להצטייד בתכניות בנין עיר החלות בשטח ורק לאחר עיון בהן ניתן יהיה לדעת האם המחלף המתוכנן (ככל שכרב מתוכנן) פוגע בזכויות דיירי השכונה. מתשובתי ברור שלא ניתן להשיב לשאלה זו אלא ובכפוף לבדיקת התכניות כפי שהצעתי וככל שתזדקקו לאחר קבלת התכניות לעזרתי, נא התקשרו עימי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה