סיון

הסכם ממון בפרק ב ?? התלבטות

שלום אני ובן זוגי החלטנו להתחתן אני גרושה 2 והוא 1 אנו גרים בשכירות וכעת הוא הצטרף למגורים איתנו , לי יש עסק קטנטן (מהבית,שישנם תקופות שלא ממש מכניס) רכב וכל התכולה של הבית שלי בלבד והוא מגיע ללא רכוש כלשהו חוץ ממשכורתו. השאלה שלי היא 1. כיצד אני שומרת על מזונות ילדי שלא ייפגעו ועל חסכון בחשבוני שמיועד להם? 2.האם במצב כזה עורכים הסכם ממון? 3.האם כדאי חשבון משותף רק להוצאות הבית או לאחד חשבונות?

עו"ד סופי ספקטור

שלום סיון, התשובה הינה חד משמעית, במקרה שלך בהחלט מומלץ ונכון לערוך הסכם ממון אשר ייתן מענה מקצועי בפורמט בו מוקנית תשומת לב מירבית לפרטים הרלוונטיים (כגון הנכס, העסק,הכספים, החסכונות ועוד). ניתן יהיה ליצור פתרון יצירתי והוגן בכל נושא שיעלה על ידך או על ידי בן זוגך ו"להלביש" בהסכם כך שההסכם יעניק לך וגם לבן זוגך ביטחון וודאות. ליווי של עורך דין המומחה בעריכת הסכמי ממון בהחלט יוכל לסייע. אשמח לסייע בעריכת ההסכם ומתן ליווי משפטי. עקב פגרת בתי המשפט התשובה מועלית כעת. התשובה אינה ייעוץ משפטי ו/או תחליף לייעוץ משפטי כלשהו. בברכה, סופי ספקטור, עו"ד