ליאת כהן

עריכת הסכם ממון לאחר 8 שנות נישואין

אנו זוג נשוי. יש שברשותנו דירה שרכשתי לפני הנישואין אך לא ערכתי הסכם ממון. במנהל הדירה רשומה רק על שמי אך המשכתנתא היא על שם שנינו. ברצוני למכור את הדירה ולרכוש דירה חדשה אך הבעיה לבעלי יש נכס שהועבר אליו ללא תמורה (משק באחד המושבים ואנו לא גרים שם) והוא רשום במנהל רק על שמו. הבנתי שאם אני רוכשת דירה אחרת (ומוכרת את הישנה) עלי לשלם מס רכישה או לחילופין אנו יכולים לערוך הסכם ממון ואז נשלם רק 0.5 אחוז מס רכישה. מה הדרישות לעריכת הסכם ממון לאחר 8 שנות נישואין?

עו"ד סופי ספקטור

שלום ליאת, ניתן לערוך הסכם ממון בכל שלב ואין דרישות מסויימות. הנך מוזמנת עם בן זוגך לפנות לקבלת ייעוץ ועריכת הסכם ממון שיבטא נכונה את דרישותייכם במשרדי. בהצלחה, סופי ספקטור ,עו"ד. תגובה זו אינה מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי כלשהו.