שלומית

אישור הסכם ממון בבית משפט שלא הוחתם ע"י ידוע בציבור אלא ע"י ילדיו

אבי אלמן וחי עם חברתו אשר כמה ימים בשבוע ישנה אצלו בדירה, לה גם יש דירה משלה ובשאר הימים היא ישנה שם, היא מעולם לא קנתה שום דבר לבית ולא שילמה לאבי עבור שום דבר כגון מים חשמל כלכלה וכו', אנו הילדים החתמנו אותה על הסכם ממון איך אנו יכולים לאשר אותו בבית המשפט, מה הפרוצדורה שעלינו לעשות. תודה

עו"ד סופי ספקטור

שלום שלומית, יש לערוך בקשה לאישור הסכם הממון ולהחתים את האב וזוגתו על הבקשה, אל הבקשה לצרף עותק של הסכם הממון ולהגיש הכל לבית משפט לעניני משפחה באזור מגורי הצדדים. בית המשפט יזמן את הצדדים לדיון בו יבחן האם ההסכם מובן ומוסכם ונחתם ברצון ללא לחץ וכפייה. עם אישור ההסכם- יישאר עותק הן בבית המשפט והן אצל כל אחד מהצדדים. תגובה זו אינה מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי כלשהו. סופי ספקטור, עו"ד.