משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהסכם ממוןהסכם ממון עם סעיף שמגן מפני חובות של הבעל

מנהלי הפורום

עו"ד ליאור יניר

עו"ד ליאור יניר

עורכת דין ומגשרת, בעלת משרד המתמחה בדיני המעמד האישי, משפחה, צוואות, התרות נישואין, חלוקת רכוש, ישוב מחלוקות, הסכמי ממון והסכמי גירושין. בעלת תואר ראשון במשפטים ( L.L.B ), בעלת תואר שני (M.A) במדעי הרוח מהאוניברסיטה העברית בירושלים. כמו כן בעלת תעודת מגשרת מעם המרכז הישראלי לגישור ואימון גומא. שימשה כמ"מ יו"ר ועדת החינוך של לשכת עורכי הדין וכיום הינה דיינת בית הדין המשמעתי של לשכת עורכי הדין.

קביעת פגישה
0779971403
חזרה לפורום

הסכם ממון עם סעיף שמגן מפני חובות של הבעל

תהל
תהל

שלום אני מעוניינת לעשות הסכם ממון עם בעלי לעתיד. יש לו דירה משלו אבל יש לו גם חובות שהצטברו לפני שהכרנו ובמקרה של גירושין אני לא ארצה שיפלו עליי (חצי מהם). איך אני צריכה להכניס את זה בהסכם ממון כי ברור שהחובות האלה יהיו גם אחרי שאתחתן איתו וילוו אותנו שנים רבות לצערי

RE:
ליאור יניר משרד עו"ד
ליאור יניר משרד עו"ד

שלום ישנה חשיבות לערוך הסכם ממון וזאת בשל העובדה כי הסכם שכזה יגן על האינטרסים הליגיטימיים של כל אחד מכם. בהסכם ניתן להתייחס לחובות הקיימים כיום (בטרם הנישואין) אשר כפי שציינת ימשיכו להתקיים לאחר נישואיכם ואף לחובות אשר ייווצרו לאחר הנישואין. ישנה גם אפשרות להגיע להסכמות בנוגע לדירת המגורים של בן זוגך ולהעלותם על הכתב. כאמור את הסכם הממון יש לאשר בפני ערכאה שיפוטית או לחילופין במידה והוא נכתב ונחתם בטרם הנישואין בפני נוטוריון