מיכל

ביטול הסכם ממון שנעשה כשהאישה בהריון לפני הנישואין

שלום. האם ניתן לבטל הסכם ממון כאשר הוא נעשה כשהאישה בהריון תקופה קצרה לפני הנישואין

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום השאלה הראשונה אותה יש לברר הינה האם הסכם הממון אושר באחת מהערכאות השיפוטיות. במידה ואכן כך, ואחד מהצדדים מעוניין לבטל את הסכם הממון, בשל פגם שלדעתו נפל בהסכם בטרם אישורו בבית המשפט, יש להגיש תביעה לביטולו של ההסכם באותה הערכאה אשר נתנה תוקף של פסק דין להסכם הממון. על התביעה להביא לידי ביטוי את הפגמים אשר נפלו בהסכם ואשר עולים על לכדי ביטולו של ההסכם. יש לציין כי אין חובה להגיש תביעה לביטולו המלא של ההסכם, אלא ניתן אף לבקש את ביטולו החלקי . בהצלחה