טלי

הסכם ממון שאינו ברור

שלום הוריו של בעלי לעתיד , מתחתנים בעוד 4 חודשים :-), חתמו איתו מין הסכם לפני מספר שנים לפני שהכרנו הם נתנו לו כמעט מליון שח לרכישת דירה אבל התנו זאת בהסכם מולו ע"מ לוודא שלא ינצל את הכסף למטרה אחרת חוץ מדיור, ובעצם חתמו על הסכם כאילו הכסף הוא רק הלוואה וכי הדירה משועבדת להורים הם הוסיפו סעיף בו נאמר כי "ההלוואה" תחשב כנפרעת אם הוא יסיים לשלם את המשכנתא על הדירה ובניסף ישנו סעיף שאם בנם ירצה לשתף את בת הזוג שלו אז עליה לשלם במחצית מהעלות של השקעת הוריו בדירה מה המשמעות של הסכם כזה? האם זה מין הסכם ממון ? אני לא בדיוק יכולה לשלם להוריו חצי מליון שח, האם זאת אומרת שאין לי זכות בדירה גם אם נתחתן ונגור בה? אנחנו עומדים לעבור ולגור בדירה הזו ? לא שאני מתכננת חלילה להתגרש ואני מאוד אוהבת את בעלי, אבל לא ממש מבינה מה מהות ההסכם תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום כדי לפרש את האמור בהסכם יש לקרוא אותו באופן מלא , ולא להתייחס לאמור בסעיף זה. בנוסף יש לבדוק מה אירע מאז ועד היום ולהבין את ההתנהלות הרלוונטית בעבור זה יש לגשת ליעוץ משפטי אשר בו ייבדק האמור בהסכם בכללותו בהצלחה ליאור יניר, עו"ד, מנהלת הפורום