דוד נוי

הסכם ממון - מתנה לרכישת דירה

נתתי מתנה לבני 40% מדירה שרכשו הוא ובת זוגו (ידועים בציבור). הדירה נרשמה על שמם חצי/חצי והם משלמים יחד את המשכנתא. כדי להגן על זכויותי במקרה שחס וחלילה יתגרשו או שיקרה משהו לבני הצעתי שיחתם הסכם הלוואה ל - 10 שנים. מה עושים עם הסכם ההלוואה כאשר בע"ה ייולדו להם ילדים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

הסכם ממון שלום בהסכם הממון מביאים לידי ביטוי את כל המשתנים אלו הידועים כיום ואלו העתידיים להתרחש. בנוגע לילדים מגיעים להסכמות בנוגע אליהם ללא קשר לדירה האמורה. רצוי בנוסף להסכם הממון לחתום על הסכם בינך לבין בנך ואשתו המסדירים את נושא הדירה הספיציפית בהצלחה ליאור יניר , עורכת דין