גלית

הסכם ממון הפרדת חשבונות

קיים קושי בביצוע חשבון משותף לניהול הבית.למרות שבהסכם כתוב נפרד. נכון להיום ההוצאות רק מאחד. האם ניתן לפתוח חשבון על שמי אך להכניס בו את ההוצאות השוטפות והבן זוג יכניס לשם גם כסף מוגדר של הוצאות שלאחר מכן ניתנים להוכחה ואז למעשה החשבונות מופרדים. ( חשבון משותף במצבו יכול לסבך אותי) ואני רוצה לשמור עדיין על ההסכם כראוי. או לחילופין מה לדעתך ניתן לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום אכן ניתן לפתוח חשבון על שם אחד מכם ולהעביר כספים מבן הזוג השני על מנת לשמר את אשר נקבע בהסכם הממון. באם מדובר בהעברה בנקאית מחשבון אחד לחשבון אשר ישמש כמשותף ניתן לשמור את טפסי אישור העברה החודשיים כראייה לקיום ההסכם. במידה ויופקד כסף במזומן רצוי להוסיף נספח להסכם אשר מסביר את ההתנהלות ולאשרו בבית המשפט כנספח. בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין