משה

חלוקת נכס בין אחים, ואפשרויות הסכם ההמון בינם לבנות הזוג

ההורים רוצים להעביר לילדים נכס, שיהיה רשום על אחד מהם, עם הסכם שיתוף עם שאר האחים. החשש שהאח שיהיה רשום על הנכס יחשוף אותו לסיכון במקרה של גירושים. אני מעוניין לדעת האם אפשר לעגן בהסכם ממון: 1) שבת הזוג לא תוכל לתבוע מכירה של הנכס. 2) שהיא תוכל לתבוע רק את חלקה היחסי בחלקו היחסי של האח שיהיה רשום, מתוך הרווחים. 3) גם אם הנכס ימכר, היא תוכל לתבוע רק את חלקה היחסי בחלקו היחסי של האח הרשום. תודה לעונים

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום הסכם ממון נועד בין היתר להגדיר את חלוקת הנכסים בין בני הזוג במידה וחלילה יבואו הנישואין אל קיצם. כמובן שהדבר דורש הסכמה של שני בני הזוג. בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין

משה

השאלה, האם דבר כזה יישים - כמובן שבהסכמה של שני בני הזוג. או שעדיף לנו לפנות לצורות אחרות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שוב שלום הסכם ממון זו הדרך הטובה ביותר. לאחר כינון הסכם ממון בין בני הזוג, אשר אמור להכיל סוגיות נוספות והכל על מנת שלא יגיעו הצדדים לערכאות השיפוטיות במידה וחלילה הנישואין יגיעו אל קיצם, יש לאשרו בבית המשפט. לאחר האישור הסכם הממון מקבל תוקף של פסק דין . בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין