אבי

הסכם ממון - ילדים שטרם נולדו

שלום רב, מצב בו בת הזוג הינה בעלת אזרחות זרה ממדינת האיחוד הארופאי. והחיים הינם בישראל. האם ניתן לכולל בהסכם ממון/ או הסכם כלשהו, סעיף לגבי ילדים שטרם נולדו על מנת להבטיח שלא תהיה הגירה עם ילדים מישראל במצב של גירושין? תודה על תשובתך, אבי

עו"ד סופי ספקטור

שלום אבי, ככלל לא ניתן לכלול ילדים שטרם נולדו בהסכם, ניתן בהחלט להחתים את אישתך על סעיפי ערבות מסוימים ו/או שיפוי כי במידה ותרצה לעזוב את הארץ מסיבה כלשהי עליה לערוב חזרתה. מתנצלת על העיכוב במתן תשובתי.