סיגל

הפרדה רכושית מוחלטת. בהסכם ממון שערכנו מופיע כי תהיה הפרדה רכושית מוחלטת. מצויין כי לא תהא זכות לבן הזוג בדירה גם אם ישלם משכנתא ו/או אשבח את הנכס.

כל מה שרכשנו במקומות עבודה ירושה וכו'.. אין לנו זכיות אחד אצל השני. אין זכיות עתידיות . בקיצור כל אחד לעצמו. השאלה אין חשבון בנק משותף. ואנו לא מעוניינים לבצע חשבון משותף. המשכנתא יורדת מחשבוני בלבד. האם יש בעיה ? ההסכם הוקרא ע"י שופט ונחתם בפני שופט.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום ראשית הריני לשבח על כך כי ערכתם הסכם בניכם שאלתך אינה ברורה, על איזו בעיה מדובר? במידה והשאלה מתייחסת למצב בו הנך מעוניינת להשביח את הנכס ושניכם משלמים בעבור ההשבחה..... במידה ואכן תשלמו יחדיו, ניתן יהא לבקש כי החלק אשר שולם או לחילופין גובה השבחת הנכס יחולק בניכם על פי אחוזי ההשתתפות. בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין