רויטל

הסכם ממון על דירה .................................................................

לי ולבן זוגי יהה ילד משותף החלתנו להתחתן ויש לו דירה איך אוכל להגן על עצמי ועל וילד שבדרך ועל ביתי שבאה מזודיות קודמת ( בת שנתיים)

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום האם בשאלתך את מבקשת לדעת האם יש לך זכויות בדירת בן זוגך? בכל מקרה כאשר ישנה שאלה בדבר נכס כזה או אחר, ורצון או אי רצון לחלקו בין הצדדים , רצוי ואף הכרחי לכונן הסכם ממון אשר ייתר את ההליכים בערכאות השיפוטיות ויביא לידי ביטוי את רצונכם . בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין