גליה

הפרדה רכושית מוחלטת. יש הסכם של הפרדה רכושית מוחלטת בהכל . אין חשבון משותף בכלל. חיים יחד. האם יש צורך בעוד גיבוי. לציין שהכל טוב.

האם צרי לגבות עוד משהו? לא מעוניין בחשבון משותף. האם לבצע חשבון משותף חד צדדי להוצאות משותפות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום גליה כאשר ההתייחסות הינה להפרדה רכושית מוחלטת ,עולה השאלה מה בדבר נכסים אשר נקנים יחדיו או משתלמים יחדיו. בהסכם יש להגדיר בדיוק את הנכסים והכספים המצויים בידי כל אחד מכם, בנוסף יש לציין מה יהא בזמן שבו תקבלו החלטה לקנות נכס יחדיו. בנוגע לחשבון הוצאות השאלה כיצד אתם מתנהלים בחיי היום היום והאם ההתנהלות הזו מראה על הפרדה במיוחד כאשר ישנן הוצאות שכנראה הינכם משלמים יחדיו. בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין