אביטל

הסכם ממון עם עובד זר

אני יוצאת מזה חצי שנה עם עובד זר. אנחנו מנהלים יחסים משותפים כמו זוג נשוי.אני לא נשואים עדיין משום שעדייןלא קיבלנו אשרה ויש לנו תינוק בדרך. ניתן לציין כי בן זוגי הוא המפרנס היחדי.האם עלינו לבצע בכל זאת הסכם ממון?מה זה יתן לנו?

עו"ד סופי ספקטור

שלום אביטל, בהסכם ממון ניתן לקבוע הסדרים משלכם בלי להיות כבולים להסדרים המקובלים בחוק. במקרה שלך ועל מנת לקדם הליך קבלת אשרה, הסכם ממון בהחלט יכול ליתן מענה ולשמש מסמך אשר יהיה ניתן להציגו בפני משרד הפנים, והוא המעיד על הקשר הזוגי בינך כאזרחית ישראלית לבין עובד זר, בן זוגך. בכך יכול למנוע את גירוש העובד הזר מישראל לאחר שפגה אשרת השהייה של העובד הזר בישראל. שיהיה בהצלחה!