נגם

הסכם טרום נישואין לאחר גירושין

התגרשתי מבעלי ב ינואר 2018 והחלטנו לחזור . אך לגרוש יש תנאים. הוא רוצה לעשות הסכם שישמר את המצב הקים היום במקרה אם נתגרש שוב. התנאים הם . שאני אצא מהבית , שאעבור לדירה קטנה יותר שבבעלותו . שתהיה משמורת משותפת על הילדים כלומר שלושה וחצי ימים אצלושזה ראשון עד רביעי , ואצלי מרביעי עד שבת , ושלא תהיה לי הזכות לדרוש משמורת מלאה על הילדים או לבקש שכר דירה ? השאלה האם ניתן לחייב אותי במשמורת משותפת מראש. או לחייב אותי לגור בדירה הספציפית שהוא רוצה שאני אגור בה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום ראשית אאחל בהצלחה כבר בתחילת הדברים אבהיר כי לא ניתן לחייב אדם לחתום על תנאי כזה או אחר בהסכם. מטרת הסכם הוא להביא לידי ביטוי את הסכמות הצדדים - כאשר הדגש הינו על ההסכמות. במידה ואינך מוכנה לחלק מהתנאים ניתן לחשוב כיצד לנסחם בדרך בה שניכם תהיו מרוצים תוך שמירה על טובת הילדים בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין