משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהסכם ממוןהסכם טרום נישואין לאחר גירושין

מנהלי הפורום

עו"ד ליאור יניר

עו"ד ליאור יניר

עורכת דין ומגשרת, בעלת משרד המתמחה בדיני המעמד האישי, משפחה, צוואות, התרות נישואין, חלוקת רכוש, ישוב מחלוקות, הסכמי ממון והסכמי גירושין. בעלת תואר ראשון במשפטים ( L.L.B ), בעלת תואר שני (M.A) במדעי הרוח מהאוניברסיטה העברית בירושלים. כמו כן בעלת תעודת מגשרת מעם המרכז הישראלי לגישור ואימון גומא. שימשה כמ"מ יו"ר ועדת החינוך של לשכת עורכי הדין וכיום הינה דיינת בית הדין המשמעתי של לשכת עורכי הדין.

קביעת פגישה
0779971403
חזרה לפורום

הסכם טרום נישואין לאחר גירושין

נגם
נגם

התגרשתי מבעלי ב ינואר 2018 והחלטנו לחזור . אך לגרוש יש תנאים. הוא רוצה לעשות הסכם שישמר את המצב הקים היום במקרה אם נתגרש שוב. התנאים הם . שאני אצא מהבית , שאעבור לדירה קטנה יותר שבבעלותו . שתהיה משמורת משותפת על הילדים כלומר שלושה וחצי ימים אצלושזה ראשון עד רביעי , ואצלי מרביעי עד שבת , ושלא תהיה לי הזכות לדרוש משמורת מלאה על הילדים או לבקש שכר דירה ? השאלה האם ניתן לחייב אותי במשמורת משותפת מראש. או לחייב אותי לגור בדירה הספציפית שהוא רוצה שאני אגור בה ?

RE:
ליאור יניר משרד עו"ד
ליאור יניר משרד עו"ד

שלום ראשית אאחל בהצלחה כבר בתחילת הדברים אבהיר כי לא ניתן לחייב אדם לחתום על תנאי כזה או אחר בהסכם. מטרת הסכם הוא להביא לידי ביטוי את הסכמות הצדדים - כאשר הדגש הינו על ההסכמות. במידה ואינך מוכנה לחלק מהתנאים ניתן לחשוב כיצד לנסחם בדרך בה שניכם תהיו מרוצים תוך שמירה על טובת הילדים בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין