נח

מתן מפתח לחבר לדירה שרשומה על שמי

יש לי דירה הרשומה על שמי אשר נקנתה ע"י הורי. אני במערכת יחסים רצינית , וחברי ישן אצלי במרבית ימי השבוע. עד עתה נמנעתי מלתת לו מפתח לדירתי. אני מעונינת לתת לו מפתח. האם אני מסתכנת במשהו ? יש לציין שאם העינינים יתפתחו למסוד הקשר יש בככונתי לכתוב הסכם ממון. תודה

עו"ד סופי ספקטור

שלום, בשלב זה של מערכת היחיסים לא נראה כי יש משמעות מיוחדת למסירת מפתח שהרי בכל מקרה חברך לן אצלך ונמצא עמך מרבית הימים ובמידה והנכם מנהלים משק בית משותף מבחינת המצב המשפטי הינכם יכולים להיות מוגדרים כבר עתה כידועים בציבור. הסכם ממון בהחלט יכול להיות מועיל ואני ממליצה!