מממ

הסכם ממון מדורג - בקשה לדוגמא

שלום אשמח לקבל דוגמא לסעיף של חלוקה ממון מדורגת,כלומר,עד x שנים-כל הסכום שהיה שלי-שייך לי. בין x לy שנים-אחוז מסוים שיך לי ואחוז מסוים לו וכן הלאה. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום רב בשל תקלה בפורום לא ניתן היה לענות מוקדם יותר על שאלתך אבהיר כי על מנת לדעת להכין הסכם מדורג יש להקדיש שנים של לימודים ועוד שנים רבות של עבודה. אתה מוזמן לקבוע פגישה עם כל עורך דין המתמחה בתחום ואני משוכנעת כי יסייע ביידך בהצלחה ליאור יניר, עו"ד מנהלת הפורום