רועי ש

הסכם ממון כאשר רכשתי דירה כזכאי יחיד במחיר למשתכן

שלום רב, לפני כחצי שנה רכשתי דירה במחיר למשכן כזכאי יחיד (רווק מעל גיל 35). מרבית הסכום היה מכספי והיתר במשכנתא. אני ובת זוגתי עומדים להתחתן בשנה הקרובה. מאחר ואין אפשרות למכור את הדירה בשש-שבע שנים הקרובות בכל מקרה והיא רשומה על שמי בלבד האם יש צורך בהסכם ממון? במידה ולא ניפרד חלילה, אז כעבור ה6-7 שנים האלה אין לי בעיה שהנכס יהיה משותף.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום רועי ראשית אציין כי בכל מצב רצוי לערוך הסכם ממון. הסכם ממון הינו הסכם אשר מתייחס לרבדים רבים בחיי הנושואין ומאפשר לבני הזוג לקבל החלטות לגבי ההתנהלות במידה וחלילה הנישואים יגיעו לקיצם. בהסכם הממון תהייה התייחסות לפרמטרים רכושיים עתידיים להתנהלות כזו או אחרת שלכם ומתן אפשרות שלא להזדקק לערכאות המשפטיות בזמן משבר. בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין