שירן שלום

ביטול הסכם ממון בעקבות רכישת אמון

שלום רציתי לברר האם ניתן לבטל הסכם ממון לאחר מס שנים בעקבות אמון שנירכש בין בני זוג? שאלה נוסת במידה ובוצע הסכם ממון על נכס שרשום על 2 בני הזוג, וכעת הנכס ימכר וירכש נכס חדש האם אי עדכון הסכם ממון הקודם .. יכול לבטל אותו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום שאלתך אינה ברורה דיה אך אנסה לענות על פי הבנתי במידה וישנם שינויים לאחר כינון הסכם ממון , אשר הסכם הממון אינו מתייחס אליהם, מוסיפים נספח להסכם ומאשרים אותו בבית המשפט. הנספח אינו מבטל את ההסכם אלא מתווסף אליו. מקווה שעזרתי ליאור יניר, עורכת דין