מוריה

הסכם ממון לפני נישואים

חבר שלי רוצה להחתים אותי על זה שהוא רוצה לקנות דירה עם משכנתה לפני חתונה וזה יהיה רק על שמו בלבד האם זה מקובל?ומה הזכויות שלי בנישואים? האם אוכל לדרוש ממנו חלק מהדירה בגלל שהוא טוען שיש לו כסף ולי אין?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום במידה ואת חותמת על הסכם בו הנך מוותרת על הדירה לא תוכלי לדרוש את הדירה באם חלילה הנישואין יגיעו לקיצם. במידה ואתם עורכים הסכם ממון יש לערוך אותו בצורה הוגנת אשר מביאה לידי ביטוי את העובדה שהמשכנתא תשולם בזמן הנישואין . על כן יש לערוך את ההסכם אצל עורך דין אשר ידאג גם לזכויות העתידיות שלך. בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין