אברהםליזה

הסכם ממון לזוג העוברים לגור ביחד

בני וחברתו מעוניינים לגור ביחד ובעתיד בע"ה להינשא. הם מעוניינים לערוך הסכם ממון אשר יהיה תקף גם בנישואין. הם פנו לעו"ד אך נמסר להם שההסכם לזוגות שאינם נשואים אינו תקף לזוגות נשואים וברגע שיחליטו להינשא עליהם לעדכן את ההסכם. שאלתי היא האם קיים הסכם ממון אשר יהיה תקף גם בנישואים והאם צריך לאשרו בבית משפט או שמספיק אישור נוטריון ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום הסכם ממון אשר נחתם בטרם הנישואין ומתייחס לסוגיות הממוניות בין בני הזוג יהא תקף גם באם חלילה הנישואין יגיעו לקיצם. את הסכם הממון רצוי לאשר בפני ערכאה משפטית. ניתן לאשרו בפני נוטוריון אך המלצתי היא לאשרו בבית המשפט אשר נותן להסכם תוקף של פסק דין את הסכם הממון ניתן לעדכן כאשר מוסיפים אליו נספחים ואף הם מוגשים לאותה ערכאה משפטית אשר אישרה את ההסכם. בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין