גונשו

צוואה והסכם ממון. אלמן. זוגיות שניה בדרך...

שלום. אני אלמן בן 63. בתחילת קשר חדש. שנה אחת. אשמח לדעת מה הדרך הנכונה על מנת: לשמר הפרדה מלאה של שתי הדירות והכספים שברשותי כך שתמיד ובכל מצב יהיו שייכים אך ו לורק לשלושת ילדי יש לי כיום צוואה הדדית שערכתי עם אשתי ז"ל שמעביר את כל רכושנו אלי, ומוריש את הכל לילדינו לאחר מותי. אני מעוניין שהזוגיות השניה שלי תהייה תחת הפרדה מליאה ללא כל יכולת של אחד משנינו להיות בעל זכות לתבוע חלק מהצד השני. מה הדרך הנכונה. תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום לך הדרך הטובה והנכונה ביותר הינה להגיע להסכם ממון בינך לבין בת זוגתך החדשה המתייחס להפרדת רכוש מלאה בינכם. אפשרות נוספת הינה לרשום הערות אזהרה לטובת ילדך בנכסים אשר יעברו לבעלותם לאחר אריכות חייך ישנה חשיבות רבה לעובדה כי הסכם הממון חל בחייך והצוואה רק לאחריהם. כינון הסכם תוך רשימת הערות אזהרה יגבו את הצוואה אותה ערכת עם אישתך ז"ל. בנוסף רצוי לכתוב צוואה נוספת המתייחסת לנכסים הקיימים כיום. בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין