סיגלית

אישור הסכם ממון בהית משפט

בני התחתן בשנית, בנישואים דתיים אך לא דרך הרבנות. הוא ובת זוגתו חתמו על הסכם ממון בנוכחות עורך דין. בגלל שההסכם לא שיגרתי אמרה עורכת הדין שעליהם לאשר את ההסכם בבית משפט. איל בדיוק עושים את זה? עם מי יוצרים קשר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום סיגלית פונים לבית המשפט, בבקשה לאישור ההסכם בצרוף ההסכם ונקבע מועד לדיון. בדיון יבדוק השופט בצורה סדורה את הסעיפים יוודא האם הצדדים חתמו על ההסכם ללא לחץ או כפיה והם אכן מבקשים לאשרו ומבינים את תניותיו. לאחר הדיון יקבל ההסכם תוקף של פסק דין. בטוחני כי עורכת הדין אשר ערכה את ההסכם והמליצה את המלצתה יודעת את ההתנהלות הנכונה. בהצלחה עורכת דין ליאור יניר03-6444504