דניאל

סעיף חיים משותפים - בעד ונגד

שלום עו"ד יניר. אני וארוסתי עורכים הסכם ממון המתבסס על סעיף של הפרדה רכושית מלאה וסעיף של חיים משותפים. שמעתי הרצאה שבה עו"ד מאוד מנוסה המליץ שלא להכניס את פרק החיים המשותפים מכיוון שבתביעת גירושין סעיף זה יהיה נתון להמון פרשנויות, ובנוסף, צריך לבחון רטרואקטיבית האם כל צד קיים את חלקו בחיים המשותפים. רציתי לשאול - מה המגמה השלטת היום? להכניס סעיף שכזה או לא?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום דניאל משאלתך ניתן להבין כי אתם מקבלים את שירותיו של עורך דין. בשל כך עדיף לשאול להצעתו. בהצלחה רבה עורכת דין ליאור יניר