עמית ר

על מי חלה העבודה לשלח את הסכם הממון לפני הנישואין לקבלת תוקף משפטי? העורך דין או הזוג?

שלום רב זוג חותם בפני עורך דין על הסכם ממון לפני הנישואין.על מי חלה האחריות לשלוח את ההסכם לקבלת תוקף משפטי? הזוג צריך לשלוח או העורך דין? אשמח לתשובה תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום עמית בנוגע להגשת ההסכם השאלה מתייחסת לסיכום עם עורך הדין. לעיתים ההחלטה היא שבני הזוג או מי מהם מגיש את ההסכם לבית המשפט לעיתים, במידה ועורך הדין מייצג את הצדדים, מוגשת בקשה לאישור ההסכם ולקבלת תוקף של פסק דין לתניותיו על ידי עורך הדין. בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין