גילי1

הסכם חיים משותפים-להפקדה בבית משפט?

שלום ,בת זוגי ואני גרים יחד .לא נשואים. הורדנו מהאינטרנט הסכם חיים משותפים וחלוקת רכוש במקרה של פרידה . עשינו בו שינויים קלים והתאמנו אותו לצרכינו.עורכת דין ,חברה שלנו (ללא התמחות בתחום משפחה) ,מסכימה לחתום לנו על ההסכם.שאלתי- האם זה קביל? שאלה נוספת -האם יש להפקיד את ההסכם בבית דין לענייני משפחה/ נוטריון? תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום הסכם ממון (מן הסתם זהו ההסכם אותו ערכתם) מחייב אישור נוטוריוני בטרם נישואים ואישור בית המשפט לענייני משפחה לאחר הנישואים.