רענן

הפרת חוזה הסכם ממון

אני ואשתי חתמנו על חוזה של הסכם ממון לפני החתונה. לא הגשנו את החוזה לבית משפט אלא עשינו הסכם בינינו. אשתי הפרה את אחד הסעיפים שעליהם היא חתמה כמוני. מה אני עכשיו אמור לעשות? אני לא רואה את עצמי ממשיך בזוגיות הזאת?

עו"ד סופי ספקטור

שלום רענן, אם אינך רואה המשך לזוגיות הפתרון הוא ליישם את חלק הפירוד בהסכם, אם קיים. איני יודעת מה ההפרה ומה הסכמתם ואולם במידה ויש הפרה ניתן להשתמש בהפרה כעילה לפירוק התא המשפחתי. אשמח ליתן ייעוץ רחב יותר במידה ואראה את ההסכם. תשובה זו אינה מהווה תחליף לייעוץ משפטימ