גלית

ביטול הסכם ממון לאחר פרידה

אני ובן זוגי לא התכוונו להתחתן אבל חתמנו על הסכם ממון. החלטנו להיפרד ורציתי לדעת מה עכשיו קורה עם ההסכם? מה קורה במקרה שאני רוצה לבטל אותו?

עו"ד סופי ספקטור

שלום גלית, הסכם ממון הינו מסמך משפטי הכפוף להוראות חוק החוזים. על כן ניתן לביטול מכוח חוק החוזים או מכוח יחסי ממון כמובן במסגרת הוכחת עילות הביטול הקבועות בחוק. בכל מקרה לביטול הסכם ממון נדרש סיוע משפטי ומומלץ לפנות לעורכי דין המתמחים בתחום דיני משפחה או חוזים על מנת לבדוק קבילות ההסכם, קיומו או התנגדות לקיומו. התשובה אינה מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי.