אלינור

שאלה לגבי הסכם ממון בין ידועים בציבור

באיזה שלב כדאי לערוך הסכם ממון? לאחר כמה שנים משותפות של חיים ביחד?

סופי ספקטור, עו"ד

שלום אלינור , הסכם ממון רצוי לערוך לטעמי – קודם לנישואין – בזמן שקיימת הדדיות אהבה ואמון, שהרי בשעת משבר אמון מאוד קשה לגבש הבנות ו/או הסכמות ו/או הסדרים, אף באשר לדברים הפעוטים ביותר. בני זוג היודעים כי יחסיהם מוסדרים בהסכם ממון בעל תוקף משפטי מחייב, ינהלו מערכת זוגית בביטחון רב יותר, שכן לעת צרה כבר יש ביניהם מתווה של הסכמות. לכן מבחינת השנים זה תלוי בכם ובצבירת הנכסים ו/או הרכוש ו/או הזכויות.... התשובה אינה מהווה תחליף לייעוץ משפטי.