גדי

שימוש בסימן מסחר רשום ומוכר

אם אני רוצה לעשות שימוש בסימן המסחר של נייקי, לצורך עסק שאני מקים בתחום אחר, לא בתחום הספורט. האם זה אפשרי בכלל? למי פונים לקבל אישור ושימוש בזכויות? לנייקי העולמית?

עו"ד דייויד וולברג

גדי שלום, תודה על המייל. אותו "תחום אחר" אותו אתה מציין, מאד רלוונטי לענייננו. ללא ידיעה ברורה על התחום הרלוונטי, לא ניתן לקבוע אם מדובר בהפרה או לא. כך בחשבון שנייקי הינו סימן מסחר "מוכר היטב", "הגולש" לתחומים אחרים שאינם בהכרח ספורט. לפני תחילת השימוש, אני מאד ממליץ לך להתייעץ עם עורך דין הבקיא בתחום. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סימני מסחר, מותגים ומכס