אורית

אי קיום הסכם רכישת מניות

שלום, חתמתי על הסכם עם חברה לפיה יוקצו לי מניות בתמורה לתשלום. קיימתי את חלקי וביצעתי את התשלום. לתומי סברתי שהמניות נרשמו על שמי, אך מבדיקה אצל רשם החברות הופיע כי איננו מופיעה כלל כבעלת מניות. מה עלי לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ירון הראל

אורית שלום רב, ראשית חסרים לי פרטים עובדתיים, כגון: כמה זמן חלף מעת ביצוע החתימה על ההסכם והמועד שבו בדקת ברשם החברות אם בוצע הדיווח? שנית האם נעשתה פנייה למעביר המניות אולי כשל טכני גרם לאי הדיווח או שמא מדובר בכוונת מכוון? בהנחה ומעביר המניות לא מקיים את חלקו על פי ההסכם, ניתן להגיש צו עשה ו/או תובענה לאכיפת הסכם. בהצלחה ירון