ירדן

השכרתי את דירתי לשוכר וההמחאות החודשיות לתשלום שכר הדירה חזרו

השכרתי את דירתי לשוכר ונחתם חוזה בהתאם. לאחר חודש ימים השוכר הפר את החוזה בכך שההמחאות החודשיות לתשלום שכר הדירה חזרו. עד עתה לא שולם לי ולו שקל אחד משכר הדירה, מה עלי לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ירון הראל

ירדן שלום, ראשית כל ובהנחה וכל פניותיך במישרין לשוכר לא הניבו את התוצאה הרצויה, עליך להיוועץ בהקדם עם עו"ד, להציג בפניו את חוזה השכירות ואת יתר המסמכים הרלוונטיים ולקבל יעוץ פרטני. במקרים מסוג זה, סביר שעוה"ד יישלח קודם כל מכתב התראה שבו הוא ידרוש את תיקון ההפרה ו/או פינוי הדירה לאלתר. במידה ומכתב ההתראה לא יביא לתוצאה הרצויה, יש להגיש "תביעה לפינוי מושכר". "תביעה לפינוי מושכר" היא תביעה המתנהלת במהירות וביעילות רבה יותר מתביעה רגילה. בסופה של התביעה יתקבל פס"ד. לאחר קבלת פס"ד במידה ושוכר לא מקיימו, יש לפנות ל"הוצאה לפועל" לצורך מימושו של פס"ד. בברכה, ירון האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.