דוד

פרסום תמונה בעיתון עם מגמת ביזוי

עיתון פרסם פסק דין עם ציטוטי פרוטוקול הנוחים שיש בהם כדי לבזות ולהשפיל בצירוף תמונה ענקית מבלי הסכמתי או תגובתי לכתבה כותרות המשנה הם לעג הכפשה וביזיון החומר נמסר לעיתון ע"י הנתבע שזכה בתביעת לשון הרע שהגשתי נגדו שאלתי האם יש מקום לטהר את המעוות האם להגיש תביעה נגד העיתון אות הנתבע

עו"ד מיכל לוצאטו

דוד שלום, באופן כללי, אם מדובר בעובדות/דברי אמת הרי שעומדת לעיתון ההגנה בפני לשון הרע של "אמת דיברתי". לעניין השימוש בתמונה יש לבחון האם היא מהווה פגיעה בפרטיות או הפרה של זכות יוצרים. מכל מקום, אם ברצונך לקבל המלצה כיצד עליך לנהוג במצב זה אני מציעה כי תפנה לקבלת ייעוץ משפטי, משום שלא ניתן לבחון את כל החומר הרלוונטי במסגרת פורום זה על מנת לגבש המלצה שכזו. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.