ארן ירושלנמי

מעסיק תפקיד פלוס פרסם מודעה לגיוס עובדים ושקר לגבי תעריף שעה

במודעה של תפקיד פלוס לגיוס עובדים למיון דואר במודיען (מקום די מרוחק של שעתים נסיעה ללא הסעה) "שכר בין 28.5 ש"ח ל35" וכשפנינתי למודעה בוצאפ הסבירה הרכזת ש 35 שח למשמרת לילה\ בפועל לא היו כלל משמרות לילה במחלקה שהרכזת הציבה אותי לא היתי טורח לנסוע לעבודה כה מרוחקת אלולא הבטחו משמרות ב35 שח אפםילו משמרות לילה שלא קוים בפועל ביום הכרות כשבקשתי בפרוש משמרות לילה ב35 הרכזת אמרה ליד המנהל שאפשר מקסימום 11 משמרות כאלה, כלומק 50 אחוז מ22 משמשרות של משרה מלאה של 5 ימים היכן ניתן לתבוע את המעסיק על מצג שוא והטעיה בפרסום דבר כה קריטי , כמו שכר שעה בית דין עבודה ? תביעות קטנות? בית משפט רגיל? העבודה היתה בחודש יוני \הבנתי שאחרי 60 יום יש התישנות בבית דין עבודה. האם זה בכלל שייך לבית דין עבודה? שהרי לא היו בפועל משמרות לילה כמו שהובטח במודעה שפתתה אותי היה כאן מצג שוא במכוון

עו"ד מיכל לוצאטו

ארן שלום, אני מציעה כי תפרסם את שאלתך בפורום דיני עבודה. בברכה, מיכל