שחר

האם אפשרי לבטל קניית רכב מסוחר מכוניות

שילמנו על רכב שנקנה ממגרש מכוניות הרכב עדיין לא עבר בעלות על שמנו,אבל כן שילמנו את הכסף האם זה נקרא שקנינו את הרכב או שעדיין לא והאם אפשרי לבטל את הקניה

עו"ד אורן מנדלר

שחר שלום, משאלתך לא ברור האם המכונית נמסרה לידכם. על פי הוראות משרד הרישוי, בהשלמת תהליך הרישוי חב המוכר, ועליו להשלים את ביצוע הרישום תוך 15 ימים מיום ביצוע העסקה בפועל. שאלתך אינה מפרטת מה הסיבה אשר בגינה מתבקש ביטול העסקה, אך ככל והביטול מתבקש רק בשל אי השלמת הרישוי, הרי שזה יהווה עילה אפשרית לביטול לאחר שניתן למוכר זמן סביר תוך שיתוף פעולה מצד הרוכש להשלמת הרישום. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.