עידו

חובת כתיבת "פרסומת" במייל

שלום, רציתי לשאול מהי הפרצה שמאפשרת לגוף כמו קשת לשלוח מייל בלי המילה "פרסומת" למאות אלפי איש, כפי שניתן לראות כאן: https://i.imgur.com/jalk3Uv.jpg תודה רבה, עידו

עו"ד מיכל לוצאטו

עידו שלום, מטרת הפורום היא לענות על שאלות קונקרטיות. היות ויש לבחון כל מקרה באופן ספציפי, והיות ואני לא יודעת מה קדם למייל הזה, לצערי אני לא יכולה לענות על השאלה. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.