יניב

יש לי שאלה לגבי לעזור לאנשים בעלי חובות

אני מקדם אתרים מקצועי עם ניסיון של שנים ואני יכול לעזור להרבה אנשים עם בעיות כלכליות שצריכים תרומה גדולה של כסף, למשל מישהו שצריך תרופה מאוד יקרה שעולה מאות אלפי שקלים אני יכול לפרסם אותו בצורה קיצונית ולהשיג לו המון תורמים, השאלה שלי האם מותר לי לקחת ממנו סכום כסף בסוף לאחר שהוא קיבל את הסכום שהוא ביקש? האם מותר לי לקחת לו כמה אלפי שקלים על כל העזרה שעזרתי לו? ואם כן אני יכול לעשות את זה בתור עוסק מורשה (כמו שאני היום) או שאני צריך לפתוח עמותה?

עו"ד מיכל לוצאטו

יניב שלום, התנצלותי על העיכוב בתשובה אשר נבע מתקלה טכנית באתר. לפי מה שאתה מתאר מדובר בשירות אותו אתה מציע בתמורה לתשלום. ככל שירות אחר על השירות הזה לעמוד בדרישות החוק ובתנאי האתרים אשר במסגרת תציע שירות זה. מעבר לכך, אתה זקוק לייעוץ פרטני ועל כן ממליצה כי תפנה לרואה חשבון ו/או עו"ד אשר מתמחים בתחום. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.