משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמשפט מסחרילמי שייכות הזכויות הצמודות לדירת הגג - בפרוייקט תמ"א 38

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

למי שייכות הזכויות הצמודות לדירת הגג - בפרוייקט תמ"א 38

יוב
יובל אהרונוביץ

אני מתגורר בקומת הגג של בניין משותף במרכז ת"א ,ויש לי הצמדה הרשומה בטאבו של חלק מהגג. דיירי הבניין טוענים, כי אין לי זכויות בגין ההצמדה של חלק מהגג כאשר יבוצעו עבודות התמ"א 38 , איך אני שומר על זכויותיי הרשומות כחוק, מול היזם והדיירים.

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

יובל שלום, זכות הבעלות בבית משותף, מושפעת גם ממבנה הבניין המשותף וגם מזכויותיהם של יתר בעלי הדירות בבניין ולכן,זכות זו תהיה כפופה, בנוסף להגבלות לפי דין או לפי הסכם, לזכויות שימוש של אחרים בבית. נוכח העובדה כי ההצמדה לגג רשומה בטאבו והיא חלק מהדירה, יש בה כדי לזכות אותך בתמורה גדולה יותר במו"מ מול היזם כאשר יבוצעו עבודות התמ"א 38. סוגייה זו היא מורכבת ומצריכה בדיקה מעמיקה של גורמים נוספים ולכן לא ניתן מענה כולל לשאלתך. להמשך יעוץ הינך מוזמן לפנות למשרדי לטלפון 053-9374036